Sapunica na društvenim mrežama: Supruga Angela di Marije poslala žestoku poruku Ramiju

Odlučila da se uključi u raspravu

Sapunica na društvenim mrežama: Supruga Angela di Marije poslala žestoku poruku Ramiju

E. Oštraković

Svjetsko prvenstvo koje je odigrano u Kataru osvojila je Argentina i to pobjedom protiv Francuske nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Nakon utakmice bilo je mnogo svađe između igrača ove dvije selekcije, a sve se nastavilo i na društvenim mrežama.

Sukob je eskalirao upravo na društvenim mrežama, a uključeni su francuski fudbaler Adil Rami, te Argentinci, Angel di Maria, Leandro Paredes i Emiliano Martinez.

Kritizirao je Rami Martineza zbog skandalozne proslave nakon što je osvojio nagradu za najboljeg golmana Svjetskog prvenstva.

"Najveći ku**in sin u fudbalu i čovjek kojeg svi najviše mrze", napisao je u objavi na svom Instaram nalogu Adil Rami.

Oglasi

Di Marija nije dugo čekao, te je odlučio da mu odgovori.

"Dibu je najbolji golman na svijetu. Idi plači negdje dalje", napisao je Di Maria, a na sve se odlučio nadovezati i Leandro Paredes.

"Rami, ne plači više", napisao je Paredes, a Rami je odlučio da im odgovori. Napisao je tako Di Mariji da je on plačljivac.

U svađu se nakon svega uključiča i supruga Angela di Marije koja je na svom Instagramu napisala poruku Ramiju.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Angel bi te mogao naučiti kako plakati, kako se odnositi prema ženama i kako zabijati golove u finalima. Sretna ti nova godina, genijalac", napisala je supruga Di Marije.

Rami je bivši francuski reprezentativac, trenutno igra za francuski Troyes, a u karijeri je igrao još za Frejus, Lille, Valenciju, Milan, Sevillu, Marseille, Fenerbahče, Soči i Boavistu. Za Francusku je od 2010. do 2018. u 36 nastupa zabio jedan gol.

Top Komentari

StarMoVe
Di Maria jedan od primjera kakav sportista i fudbaler biti posebno na reprezentativnom nivou dok ovaj Francuz i njegov sunarodnjak Martinez dvije odvratne osobe i sportisti bez karaktera i nekog posebnog uspjeha u fudbalu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi