Prizemljen za sva vremena: Di Maria se igrao s vatrom i doživio je najveće poniženje u životu

Osramoćen je javno

Prizemljen za sva vremena: Di Maria se igrao s vatrom i doživio je najveće poniženje u životu

Admin Čaušević

Angel Di Maria je doživio bolno prizemljenje nakon što je ostavio komentar na društvenim mrežama. Argentinac je obično miran i rijetko kada komentariše neka dešavanja i sada kada je to uradio proveo se loše.

Prošlo je deset dana otkako je završeno finale Svjetskog prvenstva koje je pripalo Argentini poslije boljeg izvođenja penala u duelu sa Francuskom.

Žalopajke iz Francuske i provokacije iz Argentine stižu već danima. To se uglavnom dešava na društvenim mrežama, a učesnici su i neki od svjetskih prvaka.

Adil Rami prvak svijeta sa Trikolorima 2018. godine jer žestoko kritikovao ponašanje Emiliana Martineza kazvaši za argentinskog golmana da je ku*vin sin.

"Najveći ku*vin sin u fudbalu. Čovjek kojeg najviše mrze u fudbalu", objavio je Rami putem Instagrama.

Oglasi

Nakon tih komentara Di Maria nije ostao imun te je odlučio da odgovori Ramiju tako što je stao u odbranu svog saigrača te je bacio otrovnu strijelicu prema argentinskom štoperu.

"Dibu je najbolji golman na svijetu. Idi plači negdje drugo", poručio je Di Maria Ramiju u komentarima.

Francuzu nije trebalo dugo vremena da reaguje te je odlučio da ponizi fudblaera Juventusa na zaista bolan način.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Naime, on je na Instagramu objavio Tweet na kojem se može vidjeti da Di Maria plače te je postavio samo jedno pitanje Argentincu: "Angel, hoćeš li me ti naučiti?"

Ostaje da se vidi da li će Di Maria reagovati na posljednji napad Ramija, ali je jasno da će se o finalu Svjetskog prvenstva i dalje pričati.

Top Komentari

zak84
Jao ja naslova....... Sportspprt nastavlja Nas presionirati... Smradovi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi