Hadžanović između Premijer lige i Makedonije
Hadžanović (desno) u duelu Željezničara i Olimpika

Vezista ima nekoliko ponuda

Hadžanović između Premijer lige i Makedonije

S. Mlaćo
Bh. internacionalac Adis Hadžanović (29) mogao bi napustiti redove makedonske Akademije Pandev.

Hadžanović iza sebe ima kvalitetnu sezonu, bio je standardan, no pitanje je da li će u Akademiji Pandev moći ispuniti njegove uslove za novu sezonu.

Ovaj 29-godišnjak skrenuo je pažnju na sebe u Makedoniji pa su se pojavili i određeni interesi klubova iz te zemlje, ali i iz Premijer lige naše zemlje gdje je upisao preko sto nastupa.

Hadžanović je u BiH nastupao za FK Olimpik, FK Tuzla City, FK Sloboda, NK Vitez, te FK Famos, a okušao se i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Estoniji, ali i dalekom Yemenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iza sebe ima bogato iskustvo, a da li ćemo ga opet vidjeti u Premijer ligi ostaje da se vidi.

Vezista je trenutno na odmoru, a za SportSport.ba je kazao da je trenutno na odmoru te da vjeruje da će uskoro znati gdje će krenuti sa pripremama za novu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti