Samo na Balkanu: Igrač krenuo po loptu, navijač mu prodao staru foru, pogodio ga i u glavu

Kada pomislite da ste sve vidjeli

Samo na Balkanu: Igrač krenuo po loptu, navijač mu prodao staru foru, pogodio ga i u glavu

H. Zilić

Na balkanskim fudbalskim terenima navikli smo na razne situacije.

Nove nesvakidašnje scene nam dolaze iz Sjeverne Makedonije i dok je nekima izazivalo smijeh, većina smatra da je to bila samo tužna slika trenutnog stanja u regionalnom fudbalu, ali i kodeksu ponašanja na stadionima.

O čemu je zapravo riječ?

Na duelu između Skoplja i Akadmeije Pandev, domaći fudbaleri su loptu izbili u aut. Lopta je otišla na tribine gdje su domaći navijači uhvatili i igrač Akademije Pandev koji se spremao da izvede aut tražio je loptu od navijača. Ovaj mu je prišao, ali trznuo loptom i fudbaler je pomislio da navijač želi zadržati loptu za sebe i od dječaka koji skupljaju lopte zatražio novu da izvede aut, međutim iznenađenje. Pomenuti navijač je vratio igraču loptu kada je bio okrenut leđima i pogodio ga u glavu. Prodao je staru foru koja nije baš naišla na puno pozitivnih komentara.

Video je naravno velikom brzinom postao hit na internetu, a mogi postavljaju pitanje šta je zapravo bila smisao svega? Razumljivo je da na terenima i tribinama bude varnica, skandiranja, "škakiljanja", ali ove scene iz Sjeverne Makedonije su ipak jedan drugi vid pakovanja na balkanskim terenima.

Promo

Top Komentari

E.Car
Nekada je gospoda sjedila na tribinama i gledala sirotinju kako se bori za loptu, šuta je nogama do konačnog cilja u gol. Danas gospoda igra, gura tu istu loptu za silne pare a sirotinja sjedi na tribinama i svoje frustracije liječi na sve moguće načine.
10 0
karlhajncbrazzzo
“scene iz Sjeverne Makedonije su ipak jedan drugi vid pakovanja na balkanskim terenima.“ Kakvo pakovanje?
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi