Nakon finalne utakmice protiv FK Tuzla City

Oglasio se trener Čelika: Neka vam na čast idu suze ove djece

17

Komentari (17)

jeroha1987
Realno,sve vezano za Celik je hrob,halo ljudi to je ugasen klub,nema ruvracanja,sto budete prije svjesni bit ce vam lakse,realno samo.
redbull
Pogledaj video od srijede i subote, pa vidi sto je ugasen.
jeroha1987
Prvi ja bi vise volio Celik,nego nekave tuzla city,mladosti,koji nemaju navijace svoje kako treba,stadione itd itd,al kapital sad vlada,evo i Zeljo samo sto se ne ugasi ako cemo realno,Sarajevo morelo sve sto je valjalo rasprodati da se izvuce.
emanuelmacron
neznam sta se desilo,niti ko je igro,ali po kometarima ,i plakanju,kukanju,opet neko nije dao,gol na terenu ,ili nije pobijedio,pa svako ziv je kriv,osim njih sto kukaju.
mirza24
Pustite snimak neka cijela BiH vidi ponasanje igraca Celika i da nisu za 90 min ni jedan sut uputili na gol TC
LiliKes
Kako će uputiti šut kad čim pređu centar svira im ofsajd? Dvaput je ofsajd sviran poslije prodora 1 na 1, ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu
mrkva
Ovo je Vicin i Azmirov posao. Celik nije dao stadion Mladosti, nema 9 sigurnih bodova za Borac ili Tuzlu kako ko bude u prilici i izlazenja Mladosti sa drugim timom, sad se lomi na Celiku gdje god mogu da mu vrate.
_ZIJAGA_
NE SJECAMO SE NURKOVICU tvojih izjava kada si bio clan AZMIROVE EKSPEDICIJE...bio si MALI MIS...zapravo i sada si to..
Karić
Ajde Zijaga vrati se u Podrinje mišiću mali , Seljačino ovo su emocije ,teška.tema za tebe ...... Care djeca igraju .....
Dino_
Neka fina djeca sa posebno izraženim emocijama, ali prema roditeljima drugih: "NK Čelik: 5 Muračević Amar (70 - nedozvoljeno oštar start i 90+2 - Nesportsko ponašanje; prigovor na odluku glavnog suca. Nakon napuštanja terena za igru, igrač nastavlja psovati majku i prijetiti glavnom sucu) 23. Durmo Adi (vrijeđanje nakon utakmice: Psovanje majke, oca glavnom sucu utakmice uz konstantne prijetenje da neće izaći živ sa terena za igru. 88. Karabegović Hamza (nakon meča nasliništvo Udaranje s obje šake u predjelu prsa glavnog suca, nakon čega nastavlja s apsovkama, prijetnjama te pljuvanjem prema glavnom sucu)", stoji u izvještaju delegata.
Secerko
@Dino_ STOJI U IZVJESTAJU DELEGATA??? MAJMUNE, PA NAPISAO JE ONO STO MU JE AZMIR REKAO DA NAPISE. NAPUSTE SE TUKI I TI I ON. DJECI SMETLJAR NAVLACI DA UDJU U PREMIER LIGU, HALOO DJECI
Gari Garinča
Azmir i Vico ce unistiti BH nogomet
Rokko
Pa na ovoj slici djeca se smiju...
NKZ1922
Azmir krmčina i dalje gazi preko leševa. Sad su na redu juniori
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.