Admir Adžem vodio pionire Želje u Tuzli

Novi koordinator za omladinski pogon u FK Željezničar?

Admir Adžem vodio pionire Želje u Tuzli

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

U 11. kolu Premijer lige BiH za pionire Željezničar je kao gost slavio protiv Slobode s 4:2.

Željo je na teškom gostovanju u derbiju kola došao do pobjede, pa je sada makar privremeno zasjeo na čelo ispred Sarajeva. Tim iz Sarajeva ima 30 bodova, dva više od gradskog rivala, dok je Sloboda četvrta sa 17 bodova.

Domaći su poveli golom Dine Suljića u 16. minuti, ali je Nerman Kovačević izjednačio također iz penala u 35. minuti.

Ali Serdarević je donio Želji preokret, potom je Edin Rastoder povisio na 3:1 u 48. minuti. Ensar Mešić smanjuje na 2:3 u 64. miuti. Pobjedu je Želji ovjerio Hamza Jaganjac u 70. minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Kako je glavni trener Edim Hadžialagić isključen kod gostiju, Admir Adžem je kao predstavnik kluba morao voditi ekipu.

Podsjećamo, Adžem je bivši trener seniora Željezničara, prethodno vodio i juniore, a sada radi u omladinskom pogonu. Prema nekim informacijama, koordinator je za omladinski pogon, ali naredne sedmice će se znati njegov status.

Top Komentari

mlacenica1
Jedan dan ti lik vodi prvi tim, drugi dan dobar za pionire. Oj Željo sta ti rade...
12 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti