Admir Smajić izabran za tim menadžera FK Sloboda!

Vratio se na Tušanj

Admir Smajić izabran za tim menadžera FK Sloboda! · Zvanično

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Admir Smajić danas je zvanično izabran za novog tim menadžera FK Sloboda.

Kako je SportSport.ba pisao u prethodnim danima Smajić je dogovorio povratak u tuzlanski klub u kojem je bio i pred početak prošle sezone.

Smajić će ponovo obnašati funkciju tim menadžera koju je obavljao i pred početak prošle sezone. Međutim, tada se u Slobodi zadržao svega mjesec dana, te je napustio klub zbog zdravstvenih problema.

S tuzlanskim klubom dogovorio je saradnju na godinu dana, a u klubu će biti zadužen za stručni štab, odnosno šef svim ostalim trenerima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 55-godišnji stručnjak trenersku karijeru počeo je u švicarskom Yverdon-Sportu, a još je bio u Sionu. Nakon skoro godinu dana odlučio se vratiti u Slobodu, a s pripremama će ovaj tim startati 15. juna.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Avayan
Tuzlu za Pale!
17 0
DeleteTheElite
Admire sretno ih odveo u prvu ligu federacije
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi