32

Komentari (32)

Husrefbeg22
Mogao bi se i onaj Vranjes dovesti. On je slobodan igrac, vratio se iz Bangladesa. Mogao bi nam biti od dobre koristi. I jos nam fali jedan bek. Onaj Nukic iz Tuzle bi nam dobro dosao.
SeoRusilac
Što se F€ĐA Dudlić naložio, lik umislio da je Guardiola
rabodimis
Sta je Seo bilo sa onim " nas je Duda Alex Ferguson" ? Sad ne valja vise ? Dva puta izvest Velez u Evropu poslije 40 jalovih godina ti je malo ? Dudic kaze iz postovanja prema Velezu nece da uzima igrace, dokaze svoju velicinu, a ti se fol nesto podrugujes takvoj ljudini.. Tctctctc.. Licno sam bio mnogo skeptican u vezi Dudica.. Ali poslije Goska pa Veleza, svega sto je rekao i uradio u medjuvremenu mozemo svi rec da je F. Dudic jedan gigant ljudski.. Ima stav, zna sta hoce i pritom ne gazi sve oko sebe da dodje do svog cilja.. LJUDINA ! Ostavio je iza sebe dobre uspomene i prijatelje.. Zar moze ljepsi rastanak bit ? Nista ruzno nit je rekao nit uradio naprotiv, upalio vam je svjetlo poslije 40 godina.. Mislim da je supacki rec bilo sta pogresno za Fedju Dudica od strane Veleza i Rodjenih.. Al eto mozes ti.. Ti bi ostao da treniras Sarajevo i ako volis Velez i sanjas da vodis taj klub.. Sta rec, realan si covjek, ti znas najbolje..
pitariistok
@SeoRusilac emotiona damage hahahahahaha...
SeoRusilac
Nije problem što je otišao, problem je što je to učinio na hinjav način. Postavio neke "nemoguće uslove" za koje je mislio da mu se neće ispuniti. Kad je vidio da će se ispuniti ipak je otišao. Znači pogazio je svoju riječ. Niko mu ne bi zamjerio da je otišao odmah nakon osvajanja kupa,ali jok on je prvo 5-6 dana zavlačio upravu pa na kraju ipak otišao. Sinoć počeo lagati kako je on nešto oprostio Veležu. Neku svotu novca. Jarane ništa ti nisi oprostio nego si otkupio svoju zadnju godinu ugovora sa Veležom.
SeoRusilac
@pitaristok podudlaj ga Dudliću
pitariistok
Pa moj Seo jel moguce da pises ovakve stvari,eto ti je covjek gore sve objasnio da se niko ne ponavlja dalje. Momak ispao korektan vise nego...cak ni iz uprave mu niko nije imao obraza reci pola rijeci a ti se nasao ovdje da s.eres
SeoRusilac
Uprava će se vjerovatno oglasiti zbog onih neistina koje je izjavio sinoć u Bahinoj emisiji na YT kanalu BalkaNA
rabodimis
Druga je stvar prijatelju sto si ti nanijetio da mu nadjes manu.. 5-6 dana vas zavlacio ?? sram ga bilo.. XD Skoncentrisi se, pogledaj malo iza drveta..
hzsg
Sretne i bericetne nadolazece godine, zelimo Adnanu, a naravno našem SARAJEVU JOŠ VIŠE USPJEHA i što bolju organizaciju nama voljenog kluba.
BigBosnianBoss
Dobro dosao majstore!
789012455
Dobrodosao ,sretno majstore !
Elber7
Ubjedljivo najbolji igrac u Premier ligi BiH.
user1655831611
Hahahahahaha a Bilbija igra tenis
Martinovic
Tim se ne kupuje tim se slaze puno igrača dolazi od jednom. Puno tu tu treba vremena da se uigrju igraci
user1644923168
U cvjetu mladosti..pojačanje
Adohordas
Stabi onda navijaci Intera imali reci za Dzeku npr i jos milion takvih slicnih transfera
user1644923168
Navijači Intera,Milana,Manchester Utd-a i njima slični,nemaju šta reći svojim klubovima jer potpisuju ugovore sa igračima tipa Ibrahimović,Ronaldo i zarade milione eura samo od prodaje dresova... Znaci vise nego budzeti svih klubova premijer lige zajedno... Ovo je ipak Džafić od 32 godine i najgora liga Europe...
Elber7
Abd vidjeces za 2-3 god koja smo liga u Europi. Sarajevo, Zeljo, Tuzla City, Velez, Zrinsni i Borac 6 klubova stabilni i sa dobrim terenima. Velika ocekivanja i veliki napredak abd.
HUNTER
Dobro došao u bordo familiju. Samo je jedan dom. FKS
Kako je krenulo i kolko smo se nafurali, ispast ćemo iz lige
Jugjesamojedan
To nam k....... Navijaci sarajeevaa
HUNTER
Crknut ćeš od muke jadan. Visiš na temama o FK Sarajevo. Hoće li ko potpisati i gladan igrati za velikana iz doline dugova?
visokohz
Ljubomora je čudo
COVID19
@Jugjesamojedan kako ste krenuli još malo pa ćeš promijeniti nick u jugjesamonijedan.
Doduše, možda ćeš sa juga gledat kako ti krompir raste
HUNTER
Jugjesamojedan
"Je l' ti dobro suđenje Dudiću" Hahahahahahhaha Navijači rezultata..
HUNTER
Bosaurin, apaurin, ranibos... Eksplodirat ćeš seljucane
Hadzija123
Moronu zovi zmaja iz Sipova nek dovede mrkana na koridu na Olimpijskom stadionu
Lenox
Dobrodosao!!!! Sretno!!
NorthSide
Jesen blistavu i zlatno proljeće!
NED1987HzSA
Sretno Džafiću majstore, da ove sezone budeš još bolji strijelac!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.