Pronađeno tijelo kapitena Sloge Adnana Fajića

Potraga tek jutros dala konkretan rezultat

Pronađeno tijelo kapitena Sloge Adnana Fajića

Samir Mlaćo

Tijelo trenera Sloge iz Bosanske Otoke, člana Druge lige Zapad, Adnana Fajić jutros je pronađeno.

Kako je već poznato, u teškoj saobraćajnoj nesreći stradao je kapiten NK Sloga Nežad Mujagić, te je njegovo tijelo odmah i pronađeno. Nedugo zatim, krenulo se u potragu za tijelom Adnana Fajića.

Danima je trajala velika potraga, nastavljena je i jutros, te je upravo potvrđeno da je tijelo Fajića pronađeno. Nalazilo se 200 metara od mjesta teške saobraćajne nesreće.

"Završena je potraga za našim nestalim sugrađaninom.

Završena je potraga za našim nestalim sugrađaninom. Danas je naša služba u suradnji sa Jedinicom za podršku USK sa pojačanim timom našla 200tnjak metara od mjesta nesreće

Posted by Služba za spašavanje na vodi i pod vodom BK - Kormoran on Friday, November 17, 2023

Danas je naša služba u saradnji s Jedinicom za podršku USK sa pojačanim timom pronašla tijelo 200-tinjak metara od mjesta nesreće", naveli su iz Kanu kluba Komoran.

Oglasi

Ubrzo su se oglasili iz NK Sloga, gdje još uvijek vlada šok i nevjerica. Doživjeli su veliku tragediju i dugo će pamtiti.

"Pronađeno je tijelo našeg Adnana Fajića", napisali su iz NK Sloga. Sloga neće igrati meč za vikend protiv Rudar Kamengrada, ali sigurno da će u ovom klubu učiniti sve da se ne Fajić i Mujagić ne zaborave.

Oni su sa još trojicom prijatelja iz ekipe nakon subotnje pobjede na domaćem terenu odlučili da se opuste. Kada su krenuli kući u noćnim satima doživjeli su tešku nesreću. Automobil je završio u rijeci Uni i jasno je bilo da se radi o velikoj tragediji.

Trojica mladića su uspjela se spasiti, a jedan od njih je bio nekadašnji napadač Veleža, Maribora, Viteza, Travnika..., Nusmir Fajić koji je u posljednji čas izbjegao sudbinu nastradalih.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

On je za lokalne medije kazao da je bukvalno gledao smrti u očima, te da ni sam ne zna kako se spasio. Sve se desilo u sekundi, ali je uspio izaći iz automobila i pobjeći na sigurno.

Adnan Fajić i Nedžad Mujagić nisu, a više stotina građana ispratilo je Mujagića po posljednji put. Svi su zatim krenuli u potragu za Fajićem, koja je okončana upravo jutros.

Top Komentari

Zaccheroni
Numire iskreno saučešće od veležovca. Adnanu rahmet duši
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi