18

Komentari (18)

ja_doso_nako
Golubovic i Kovacevic da brane sa identicnom zadnjom linijom, mislim da Golubovic ima prednost. iako su oba golmana odlicna. Zelim im sve najbolje i da naprave velike karijere.
Dobar glas se na daleko cuje, pa eto AFC Bournemouth cuo za njegove dobre odbrane, pa zeli da kupi za neku malu paru Adnana Golubovića, bit ce konkurencija Begovicu.
losmi190
Odlican golman on i Kolak iz Krupe dva najbolja u ligi
user1595066044
Najbolji golman lige, treba bit nagradzen sa pozivom u repku, on je za Pirića Noer...
BosanacizEU
Dobar zato što razmislja objektivno.. UVIJEK ČEKAJTE NA SREDINI KADA BRANITE PENAL JER VELIKA JE VJEROVATNOĆA DA NEĆE IĆI LOPTA TIK UZ STATIVU.. NE PUCA VAM RONALDO I MESSI DA MORAŠ IZABRATI STRANU..
kurjak
Gledajući jučerašnji susret,odbranjen penal je doveo do toga da u daljem toku utakmice tvoja ekipa zabije gol i osvojiš tri boda jer ti gori pod nogama, e to je neprocjenjivo.Bravo Golube.
fukaraslana
Imamo najboljeg golmana lige Goluba
K78
Aj ba i vi i Golubovic... dosadni ste... odbranio penal Bekricu i postao narodni heroj... do jucer niko nije cuo za njega... Bekric opucao ja bi mu odbranio...
BordoBijeli
@K78 Nije samo zbog toga,momak je u 4 kola odbranio 3 penala i svaku utakmiu odlicno brani.Da nisu 9 Ericu trebali pisati?Ili o Fejzicu HAHAHAHAHA.Ovaj momak je uz Kovacevica najbolji golman lige daleko
fukaraslana
Kovacevic nije medju prvih 5 golmana lige
Dino_
Golubovic je po meni najbolji igrač Slobode, a pored toga i jedan od najboljih golmana u PL. Da Sloboda ima samo malo bolju i stabilniju odbranu tek tada bi dosao do puptunog izražaja.
Dino_
Golubovic je po meni najbolji igrač Slobode, a pored toga i jedan od najboljih golmana u PL. Da Sloboda ima samo malo bolju i stabilniju odbranu tek tada bi dosao do puptunog izražaja.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
@fukaraslana Kovacevic gledano statistiku je realno najbolji 18 golova primljenih,e sad druga strana bez statistike,dosta nesiguran u sebe i svoje sposobnosti,grijesi kad najmanje ocekujes. Treba ga prodavati dok je jos vrijeme i vrijedi ovoliko.
BordoBijeli
@fukaraslana A kada je to kikso?Golubovic je trenutno u najboljoj formi i odlicno brani svaku utakmicu,stvarno svaka mu cast.Ali uz Kovacevica je najbolji.Kako Kovacevic hvata visoke lopte i kako ima brze reflekse to nema nijedan golman u BiH i sire.Jedini problem je sto se previse zaj ebaje pred golom i cesto pogrijesi neki pas ali sve ostalo super mu je
BordoBijeli
@Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh Upravo to,pogrijesi kad najmnaje ocekujes i nesiguran je dosta.Ali sve govori podatak,najmanje primljeni golova zadnje 3 sezone.Ali dobro objektivno govoreci za to je vise zasluzna odbrana,s obzirom da imamo najbolju odbranu vec 3+godine od Mujakica,Lazica,Serbecica,Milicevica,Dupovca....Kova kad bi samo naucio braniti penale i bio malo sigurniji bez zaje bancija on bi daleko dogurao
BlueBoys
Pustim ti goluba.
bistrik87
svaka cast golmanu, ali ovo Bekric... ovo je tesko promasit, nemoguce promasit
papagaj
U starom vaktu kad se igrao fudbal penale su pucali igraci iz odbrane koji kad opale po golu i golmana i loptu unesu u gol, sad naki tehnicari, e moj Bekricu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.