Adnan Hodžić prvo pojačanje Bosne

Već ranije nosio dres Visočaka

Adnan Hodžić prvo pojačanje Bosne

Samir Mlaćo

Bosna iz Visokog, jesenji šampion Prve lige Federacije, dobila je prvo pojačanje pred drugi dio sezone.

Naime, Visočane je pojačao Adnan Hodžić (26), koji dolazi iz redova premijerligaša Mladosti Doboj Kakanj.

Ovaj ofanzivni vezni već je nosio dres Bosne, a za Mladost je u prvom dijelu sezone Premijer lige upisao sedam nastupa u ligi, te tri u kup takmičenju. 

Ugovor sa Bosnom potpisao je danas, te će u narednih pola godine biti član ovog kluba. Skupština NK Bosna održat će se 10. januara, a prozivka nogometaša je zakazana za 19. januar. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bosna je nakon 15 odigranih kola ubilježila 29 bodova, te ima jedan bod prednosti u odnosu na ekipu Travnika. Upravo ova dva tima mnogi vide kao najveće rivale u borbi za prvo mjesto, koje donosi plasman u Premijer ligu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi