Adnan Kovačević: Falio nam je završni pas

Stoper bh. tima

Adnan Kovačević: Falio nam je završni pas

M. Šljivak

BiH je poražena od Italije sa 3:0.

Na Bilinom polju Azzurri su lagano došli do nova tri boda, a nakon utakmice je za SportSport.ba govorio štoper bh. tima Adnan Kovačević.

"Igrali smo dobro, imali svoje šanse. Vidjeli smo da jedna ovakva ekipa kažnjava sve naše greške. Možda i previsok rezultat na kraju, možda smo mogli zabiti neki gol", istakao je Kovačević i dodao je:

"Radili smo im taj neki presing. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme. U nastavku smo dobro kontrolisali posjed, ali nismo imali taj završni pas".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Rekorderi
Prvo što je falilo jeste da ti ne igraš! Ni ovu, ni utakmicu prije ove. Ima još toga ali to bi bio prioritet!
9 7
mer12
pitajte novinari reprezentativce Italije da li su ikada vidjeli goreg golmana od Sehica, nije ni za serije B amater teski
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi