13

Komentari (13)

Sanska_Prangija
da su ga u startu karijere par puta ovako pokupili ne bi messi bio danas ono sto jeste. nije mi jasno kako ovakve startove nad njim nismo cesce gledali. realno, drugacije mu je tesko oduzeti loptu.
dinass
Da je bilo samo 1cm u desno pukla bi noga ko ledenica,ovako ga je samo dobro zagrebao.U svakom slucaju 2 crvena je zasluzio.Ovako su 90 u Italiji igrali stoperi pa ti vidi sta ti draze gol ili noga jos nekad nebi ni zuti dobili.To se kod nas popularno zove "U kost" i jos uvijek ponekad kada sam isao na utakmice cujem povik u kost i najezim se.A kad sam cuo da publika psuje igracu zametak prestao sam ici na utakmice jer nije dokazano da psihijatriske bolesti nisu prelazne.
YouTalkinToMe
Prestao si ti izgleda ići svugdje a ne samo na utakmice, visiš na portalu, ko’ g o v a n a te ima na svakoj objavi.
BogatiDijasporac
Da li je bilo namjere ili ne, nije bitno. Za crvenog je, dobio ga je, znaci da je sudjenje bilo fer. Ono sto me nervira je izvinjavanje svojoj ekipi a igracu kojeg je mogao nagrditi nista. E to je cisti debilizam.
miki30
Šta se imaš izvinjavati, nek ide igrati košarku, tamo svaki blagi kontakt sviraju. Ovo je fudbal, muški sport, šta trebaš raditi kao defanzivac pustiti da te malac predribla i da gol.
BogatiDijasporac
Ne, treba mu nogu slomiti, je li? Krkane. Defanzivac ili ne, sve ima svoje granice.
miki30
Čuj krkane? Jesam li ja tebe negdje uvrijedio? Jesi li ti nekad igrao fudbal? Čovječe čovjek išao na loptu, ok udario ga, dobio crveni i to je uredu. Ali šta su digli hampu što ga je udario, samo zato što je Lessi?? Stotinama ovakvih startova svaki vikend, šta ima plakati.
King_Kenny
...nije ovdje bilo namjere,vidi se da je isao na loptu koju mu je u posljednjem trenutku Messi izmakao...do duse za crveni jeste jer je bio neoprezan.
Haroldinjo
Dešava se u zaru borbe ko je igrao nogomet razumice
ayd
Sto bi rekli nadrealisti materi se izvinjavaj nekulturni stvore. Ovo je za 5 utakmoca suspenzije minimum
vedin
I to se izvinjava svojoj ekipi, a nigdje izvinjenja protivničkom igraču.
CrveniBar
Eto nisi, ja sam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.