22

Komentari (22)

Zaccheroni
Podrska za bbb
bazaorao
Sve su ovo "bh hrvati" žele da se pokažu ovim pravim Hrvatima.
C.Banks
Divljacima je mjesto u divljini, na kamenjaru, u šikarama. Sa stokom
Arnel925
Nema klub nista sa ovim, nije klub ubijo momka. Glupi ste. Ubio ga je pojedinac. Jeli navijac Dinama to niko ne zna. Mozda ga je i Grk ubio. Mozda i oni da su bili malo jaci ubili bi i jednog navijaca Dinama. Kad si Huligan to je cijena koju mozes da platis na kraju krajeva. Svjesno si usao u to. I tako je i ovaj momak koji je izgubio zivot.
Sektor10
NAVODNO, ubijen jos jedan navijac, maloletnik, ne zna se ciji navijac, ako je i bitno uopste. Nije provereno ali znace se uskoro.
Antaaaaa
Nije preminuo, u teskom je stanju. Radi se o Grku, kao sto sam kazes, ako je uopce u bitno
koraj
Zar nesto ovako da se desi promicateljima evropskih vrijednosti????
Drakula
BRAVO BBB JOS JACEEEEE
user1676717906
Picke purgerske, gola *****cina, Zagrebacka i Hercegovacka skutorija
Patrice77
Nisi ti bas uredan..
sloboda2
Ma samo izbacit iz lige prvaka pa bek igraju svoju ligu, nije za njih nista vise
dragan_covic
Tako je, umjesto dinama ubaciti slobodu u LP
Drakula
Gahahahahahaah to dragane
DamirT
E budalo i treba ih izbacit. Sirovine...
HamzaVojvoda
najbolji komentar slazem se
BogatiDijasporac
Sve dodatne troskove na racun Dinama. Pa neka rukovodstvo ovog 'gradskog', odnosno seljackog, kluba, smiri svoje seljacine iz Hercegovine.
Bulle
Tako je, izbacit ih 5 godina narednih, i sve ovo po njihovom džepu. Kakvi su to navijači koji ubijaju, to su retardi.
dragan_covic
Pa kakve veze ima dinamo sa ovim nije ih on pozvao da dodju, a ti si očito opsjednut Hercegovcma kad ih stalno spominjes
user1619624678
Hercegovci su velikom vecinom simpatizeri Hajduka. BBB su gradski momci
K79
pa oni su oficijalni navijači dinama i dinamo ih djelimično financira naravno ne da ubijaju al u ovakvim slučajevima klub je taj koji plaća cijenu a za ovo su zaslužili da ih izbace poz
BogatiDijasporac
Opsjednut nisam, ne volim Skutore. Realno, mrzim ih. Paraziti. Doduse, 90% Hrvata iz Hrvatske ne voli Skutore. U tome smo isti.
bazaorao
Donekle si upravu. Al Hercegovci da bi pokazali koliko su oni hrvati rade raznorazna sranja. Al džaba im uvijek će u Zagrebu biti stranci i to Bosanci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.