AEK odbio ponudu za Ognjena Vranješa
Ponuda koja je u Atinu stigla za Vranješa očito se nije dopala čelnicima AEK-a.

Bh. reprezentativac na meti Anderlechta

AEK odbio ponudu za Ognjena Vranješa

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ nalazi se na meti Anderlechta, koji je jučer poslao zvaničnu ponudu na adresu AEK-a.

Prema pisanju grčkih medija, grčki velikan je odbio prvu ponudu belgijskog prvaka i ostaje da se vidi hoće li iz Belgije stići nova, poboljšana ponuda za bh. fudbalera.

Anderlecht je želio dovesti Vranjena na polugodišnju posudbu za 500.000 eura, uz pravo otkupa ugovora nakon završetka sezone za dva miliona eura. Međutim, ta ponuda se očito nije previše dopala čelnicima AEK-a koji su je odbili.

Ognjen Vranješ je karijeru počeo u banjalučkom Borcu. Promijenio je veliki broj klubova, a igrao je za Tomsk, Sporting Gijon, Gaziantepspor, Elazigspor, Alaniju, Krasnodar, Crvenu zvezdu, Sheriff i Napredak iz Kruševca.

Potražite više informacija na temu Super League:

Ove sezone je u dresu AEK-a Vranješ odigrao ukupno 22 utakmice u svim takmičenjima, a postigao je jedan pogodak.

Treba spomenuti da Anderlecht u Vranješu vidi alternativu za perspektivnog Dendockera, koji bi ovog januara trebao napraviti veliki transfer u englesku Premier ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi