Ovo je sastav AEK-a za meč protiv Veleža: Nekoliko je dobro poznatih imena
Foto - EPA

Grci stižu u jakom sastavu na Grbavicu

Ovo je sastav AEK-a za meč protiv Veleža: Nekoliko je dobro poznatih imena

M. Šljivak

Atinski AEK naredni je protivnik mostarskog Veleža u Konferencijskoj ligi.

Grčki velikan u dvomeč sa Rođenim ulazi kao veliki favorit, a trener Vladan Milojević odabrao je fudbalere na koje će računati u utakmicama sa mostarskim timom.

Na popisu za utakmicu je dosta poznatih imena, a naravno najveću pražnju privlači ime Anela Šabanadžovića, dugogodišnjeg člana FK Željezničar, koji bi tako ponovo mogao zaigrati na Grbavici.

Pored Šabanadžovića tu je i još jedan bh. fudbaler. Mladi bek Vedad Radonja će biti na raspolaganju Milojeviću, no teško je očekivati da će dobiti šansu za igru.

U sastavu AEK-a tu su i dva 'Bosanca' sa pasošima drugih zemalja. To su austrijski golman Cican Stanković i švedski ofanzivac Muamer Tanković.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Posljednje pojačanje atinskog kluba Sergio Araujo je na popisu igrača koji stižu u Sarajevo i sa njim će napad AEK-a sasvim sigurno biti još jači.

Utakmica Velež - AEK igra se u četvrtak od 20:30 sati na stadionu Grbavica.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Labile
Šljivak, ovo nije sastav AEK-a za Velež, ovo je spisak igrača koji će konkurisati za utakmicu protiv Veleža. Sastav je 11 igrača koji će igrati protiv Veleža, valjda toliko znaš razlikovati ili ti je samo klikbejt u glavi.
18 0
user1605368976
FORZZA VELEŽ!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi