Pogledajte kakve kvote nude kladionice za okršaj AEK-a i Veleža

Mogu li Rođeni ponovo iznenaditi?

Pogledajte kakve kvote nude kladionice za okršaj AEK-a i Veleža

E. Čaušević

Velež večeras igra u gostima protiv AEK-a revanš utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

Rođeni su oduševili sve prije sedam dana kada su na Grbavici uspjeli da pobijede AEK sa 2:1, te su u Atinu putuju puni samopouzdanja da mogu napraviti iznenađenje i proći dalje.

Velež je u prvoj utakmici gubio sa 1:0, ali je sjajnim preokretom i golovima Omara Pršeša i Dženana Zajmovića uspio da pobijedi na kraju sa 2:1.

Igrači mostarskog kluba sinoć su odradili posljednji trening pred večerašnju utakmicu na Olimpijskom stadionu u Atini, te su odličnom raspoloženju dočekuju utakmicu.

Na press konferenciji Feđa Dudić je, između ostalog, poručio da će biti najvažnije da Velež ne primi gol u prvih 20 minuta kada će AEK krenuti sigurno ofanzivno i agresivno.

"Realno, u AEK-u su vjerovali da će imati lagan zadatak protiv nas i sada će sigurno uraditi sve da naprave preokret u revanšu. Poznajemo grčki mentalitet i moramo biti spremni kako bismo ostvarili naš cilj. Ključno će biti prvih 20 minuta utakmica i ako ne primimo gol u tom periodu vjerujem da ćemo imati dobre šanse", rekao je Dudić.

Oglasi

Grčki mediji najavljuju da je Vladan Milojević napravio nekoliko promjena u sastavu i da će igrati znatno ofanzivnije nego što je to bio slučaj prije sedam dana na Grbavici.

Jasno je da AEK i pored poraza u prvoj utakmici ima ulogu favorita, ali igrači Veleža pokazali su da su itekako spremni da iskoriste svaku priliku koja im se pruži, te je sigurno da će večeras dati svoj maksimum.

Utakmica na Olimpijskom stadionu u Atini igra se od 20 sati, a poznate su kvote na kladionicama.

Grčki klub i dalje ima ulogu favorita, ali je i pored toga iznenađenje što je kvota na pobjedu AEK-a tako mala zbog činjenice da je Velež u prvom meču pobijedio i odigrao zaista odlično.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Navijači Veleža neće biti sretni kada vide šta kažu kladionice, ali jasno je da to ništa ne mora da znači što su Rođeni dokazali prije sedam dana.

Kvote za večerašnju okršaj AEK-a i Veleža možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

azmoh
Sve što smo mogli pročitati u ovom članku čitali smo u prethodnim člancima o Veležu ništa novo, samo reciklirano.
2 0
Senad Redža
X kvota 5.50 realno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi