Agent gura Hysaja prema Romi

Albanac nezadovoljan u Napoliju

Agent gura Hysaja prema Romi

Albanski reprezentativac Elseid Hysaj mogao bi u januaru pojačati Romu, pišu mediji iz Italije.

Hysaj od 2015. godine nosi dres Napolija, ali kako kod Ancelottija ne dobija previše prostora za igru, glasine o mogućem transferu na zimu sve su glasnije.

Za njegove usluge je posebno 'zagrijana' Roma, a na transferu u rimski klub radi i njegov agent Mario Giuffredi.

"Još ljetos smo pregovarali s Romom, a iako su pregovori u međuvremenu bili stali, ne zatvaramo vrata toj opciji", poručio je agent 25-godišnjeg fudbalera, pa dodao kako je i Napoliju u interesu da pregovaraju kako Hysaj ne bi otišao besplatno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Hysaj je za Napoli odigrao tri utakmice, sakupivši pritom na terenu manje od 60 minuta, a prednost ispred njega u ovom trenutku imaju Malcuit i Di Lorenzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi