Agent ispričao zašto je Brozović 'divljao' u bolnici
EPA

Hrvat u središtu skandala

Agent ispričao zašto je Brozović 'divljao' u bolnici

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović ponovo se našao u problemima.

Nakon što je skoro ostao bez vozačke dozvole zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, sada je Brozović dospio u probleme jer je - divljao u bolnici.

Brozoviću je navodno teško palo što osoblje San Carlo bolnice nije htjelo preko reda primiti njegovog lakše povrijeđenog prijatelja i počeo je vikati, a vrlo brzo na mjestu događaja se pojavila i policija.

Nije trebalo dugo čekati da se Brozovićevo lice ponovo nađe na naslovnicama italijanske štampe, a cijelu priču za Index.hr u međuvremenu je pojasnio njegov agent Miroslav Bičanić koji je istakao kako je fudbaler Intera u suštini samo bio uplašen.

"Marcelov prijatelj je sinoć pao na bazenu i gadno se rasjekao. Počeo je jako krvariti i Marcelo je odmah pozvao taksi budući da ne može voziti jer nema vozačku. Zbog koronavirusa u Milanu vrijede posebna pravila u bolnicama pa slučajevi dobivaju različite boje kod prijema. Oni najhitniji su crveni, a Marcelov prijatelj stavljen je u zadnju kategoriju jer mu ozljede nisu bile opasne po život. Marcelo se jako uplašio da bi ovaj mogao iskrvariti pa je malo podignuo glas", rekao je Bičanić za pomenuti medij, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Taj doktor na kojeg je Marcelo malo viknuo se uvrijedio i pozvao policiju. Ne znam, možda je bio navijač Milana jer je prepoznao Marcela, ali nije se obazirao na to što je Brozović poznati fudbaler. Došla je policija, Marcelo se ispričao svima u bolnici i sve je prošlo OK. Da nije bilo ovog slučaja od prije par sedmica, siguran sam da se o ovome uopće ne bi pisalo", kazao je.

Bičanić je također dodao kako za ovaj ispad Brozović neće biti kažnjen od strane Intera, što, recimo, nije bio slučaj kada mu je oduzeta vozačka dozvola. Tada je u klupsku kasu morao uplatiti 100 hiljada eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Kreten
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi