Marcelo Brozović ponovo pravio skandale: Hrvat pijan divljao po bolnici
Foto - EPA

Policija intervenisala i smirivala fudbalera Intera

Marcelo Brozović ponovo pravio skandale: Hrvat pijan divljao po bolnici

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović ponovo je napravio veliki skandal.

Kako javljaju italijanski mediji, Brozović je pijan uletio u bolnicu, gdje je preko reda tražio da ga puste u posjetu prijatelju.

"Bila je to nemirna noć za Hrvata. Brozović je divljao u bolnici gdje je preko reda tražio da ga puste u posjetu prijatelju, 42-godišnjem Hrvatu sa povrijeđenom nogom. Toliko je bio naporan da su ljekari morali pozvati policiju", pišu italijanski mediji.

Brozović je poznat po stalnim problemima sa alkoholom i ponašanjem. Prije 14 dana dobio je kaznu od 100.000 eura zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vozačka dozvola mu je oduzeta na šest mjeseci, ostao je bez 300.000 eura vrijednog Rolly Roycea, a nakon svega je obećao da više neće konzumirati alkohol i da će piti samo vodu.

Očigledno da nije izdržao i sada bi ponovo mogao zaraditi kaznu jer se navodi da je ponovo bio u alkoholiziranom stanju i da je zbog toga divljao po Hitnoj pomoći.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Na faci mu se vidi da je žešća dijabola.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi