Agent nagovijestio transfer Hysaja

Albanac ostaje u Italiji?

Agent nagovijestio transfer Hysaja

Albanac Elseid Hysaj tokom zime će najvjerovatnije napustiti Napoli.

Ovaj defanzivac se ove sezone ne može pohvaliti svojim statusom u Napoliju, a kako je uz sve to zadobio i povredu, mediji u Italiji nisu optimistični glede njegove budućnosti pod Vezuvom.

U ovom trenutku Ancelotti više vjeruje Malcuitu i Di Lorenzu, a svjestan toga je i Hysajev agent koji je u razgovoru za italijanske medije nagovijestio kako bi uskoro moglo doći do transfera.

"Elseidu ističe ugovor naredne godine, Napoli bi mogao da izgubi zaradu na njemu...", upozorio je Mario Giuffredi vodstvo tima iz Napulja i otkrio kako je Roma jedan od klubova koji žele njegovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

O transferu se također govorilo i tokom ljeta, najveće interesovanje za albanskog fudbalera bio je pokazao Atletico Madrid koji je nudio 20 miliona eura, ali do dogovora u konačnici nije došlo.

Ove sezone Hysaj je odigrao tri utakmice u Serie A sakupivši pritom manje od 60 minuta na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi