Agent odbacio glasine: Alisson je fokusiran na Romu

Žele ga brojni velikani

Agent odbacio glasine: Alisson je fokusiran na Romu

Golman Rome Alisson Ramses Becker skrenuo je veliku pozornost na sebe zahvaljujući odličnim nastupima u Serie A.

Brazilac duže vrijeme brani na visokom nivou i cijena mu vrtoglavo raste, pa stoga nije iznenađujuće što se za njegove usluge interesuju mnogo moćniji klubovi od Rome, međutim transfer će sačekati još neko vrijeme.

Alissonov agent Ze Maria izjavio je za italijanske medije da njegov klijent nema namjeru da napušta Rim, unatoč interesu klubova poput Paris Saint-Germaina, Real Madrida i Liverpoola.

"Alisson je trenutno jedan od najboljih golmana na svijetu, no on obožava Romu i svom klubu je maksimalno posveđen. Ne želi da misli o budućnosti", kazao je Ze Maria, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imamo odličan odnos sa Romom i nije tačno da smo pričali sa bilo kojim drugim klubom. Alisson je posvećen samo Romi. Njegova cijena? Ne znam šta bih rekao, to najviše zavisi od Rome i stanja na tržištu kada počne prijelazni rok."

Alisson je inače tip modernog čuvara mreže koji odlično igra nogom i učestvuje u igri. Ima sjajne reflekse, tokom sezone je u nekoliko navrata bilježio vrhunske odbrane.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi