Agent otkrio sva ljetna dešavanja oko Edina Džeke
(Foto: EPA)

Bh. fudbaler više nije želio čekati

Agent otkrio sva ljetna dešavanja oko Edina Džeke

Midhat Šljivak

Poznati agent Silvano Martina otkrio je sva dešavanja koja su vezana za bh. napadača Edina Džeku ovog ljeta.

Italijanski mediji su konstantno pisali da je 33-godišnji napadač na korak od potpisa za Inter, koji ga je silno želio u svojim redovima, ali je na kraju Džeko produžio ugovor sa Romom.

Ostat će Edin tako član rimske Vučice do 2022. godine, a Martina je otkrio neke zanimljive detalje oko transfera u Inter, koji ne kraju nije završen.

"Šta se desilo sa Interom? Roma je tražila 20 miliona eura u kešu za Edina - bez ikakvih bonusa. Međutim, Interova najveća ponuda bila je 15 miliona eura. Pregovori su se odužili i Džeko je na kraju odlučio da ostane u Romi i da potpiše novi ugovor", rekao je Martina.

Je li Edin ikad želio da ode?

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Edin nikad nije rekao da želi napustiti Romu", istakao je Martina.

Džeko je odlično ušao u novu sezonu Serije A i postigao je gol u prvoj utakmici sezone protiv Genoe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi