Boakye i Marin nisu jedini igrači koje je Zvezda sinoć dovela

Čaušić se vratio na Marakanu

Boakye i Marin nisu jedini igrači koje je Zvezda sinoć dovela

E. Čaušević

Crvena zvezda ove jeseni će igrati u grupnoj fazi Lige prvaka u nevjerovatno teškoj grupi s PSG-om, Liverpoolom i Napolijem.

Zvezda nije imala sreće u izvlačenju grupa, ali beogradski klub želi se pokazati u što boljem izdanju. Prvak Srbije je bio veoma aktivan u samom finišu ljetnog prelaznog roka, a navijači su bili u šoku i nevjerici kada je klub potvrdio dolaske Richmonda Boakyea i Marka Marina.

Međutim, to nije bilo sve što je beogradski klub uradio u posljednjim minutama prelaznog roka. Naime, pored dvije velike zvijezde u klub je stiglo pojačanje iz Arsenal Tule. Novi igrač Zvezde postao je Goran Čaušić koji se tako vratio u klub u kojem se afirmisao.

Čaušić je pored Zvezde u svojoj karijeri igrao još za Osasunu, Eskisehirspor, Manisaspor i Rad. Ovaj 26-godišnji vezni fudbaler će sigurno biti dobro pojačanje za bivšeg prvaka Evrope u grupnoj fazi Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti