Agilni stručni štab reprezentacije BiH ništa ne prepušta slučaju

Danas obavljen novi video trening

Agilni stručni štab reprezentacije BiH ništa ne prepušta slučaju

A. Čaušević

Agilni sručni štab reprezentacije BiH nastavlja s održavanjem forme bh. reprezentativaca koliko je to moguće s obzirom na vanrednu situaciju zbog pandemije koronavirusa.

Danas je odrađen drugi video trening. Fizički dio je predvodio Eldin Jelešković, dok su Dušan Bajević, Rusmir Cviko, Slaven Musa i Adnan Čustović obavili razgovore s igračima.

"Svjesni smo da trenutna situacija u svijetu nije baš najbolja, ali svi moramo pokušati biti pozitivni i izvući ono najbolje što možemo", istakao je Cviko i dodao:

"Naši igrači su svakako dobar primjer. Ostaju kući, treniraju, a njihov današnji pristup pokazuje da su motivisani za rad, atmosfera je bila zabavna i vedra. Koliko smo mi u stručnom štabu mogli vidjeti igrači su zadovoljni ovakvim načinom rada i komunikacije. Ovo je odličan preduslov da se još bolje upoznamo prije nego što dođe vrijeme okupljanja za utakmice baraža."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, prema posljednjim poznatim informacijama utakmice baraža bi se trebale igrati početkom septembru, iako neće biti iznenađenje ukoliko dođe do naknadnog pomjeranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti