Aguero na meti portugalskog velikana: Obavljena prva runda razgovora

Benfica krenula u lov na Argentinca

Aguero na meti portugalskog velikana: Obavljena prva runda razgovora

H. Zilić

Argentinski napadač Sergio Aguero (32) na ljeto napušta redove Manchester Citya nakon decenije koju su obilježili trofeji.

Agueru ističe ugovor sa Građanima, bit će slobodan fudbaler, a većina se pita gdje će Argentinac nastaviti karijeru.

Dosta se klubova spominjalo u igri je bio čak i povratak u Argentinu, kao i Barcelona, a portugalski "Record" jutros donosi vijest da bi Aguero mogao obući dres Benfice.

Navodno tim iz Lisabona je već kontaktirao Aguerove menadžere. Obavljena je jedna runda razgovora, ali nisu se iznosili detalji.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

U lisabonskom klubu smatraju da bi za 32-godišnjeg Aguera portugalska liga bila idealna, a sa Benficom bi igrao i evropske utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi