Aguero i De Bruyne se vraćaju za duel s Evertonom

Dvojac neko vrijeme bio van terena

Aguero i De Bruyne se vraćaju za duel s Evertonom

Igrači Manchester Cityja Sergio Aguero i Kevin De Bruyne najvjerovatnije će biti spremni za sutrašnji duel sa Evertonom.

Aktuelni prvak Engleske na Aguerove usluge nije mogao računati u prethodna četiri susreta, dok je De Bruyne zbog povrede ligamenata koljena 'out' još od oktobra, međutim i jedan i drugi su se oporavili.

"Aguero je odradio posljednja dva treninga i ne osjeća bol. Isti je slučaj i sa De Bruyneom. Vidjet ćemo", kazao je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola pred sutrašnju utakmicu.

Ukoliko ovaj dvojac uistinu bude spreman bit će to ogromna stvar za Manchester City, koji u posljednja dva okršaja na Etihadu sa Evertonom nije slavio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmica se, podsjećamo, igra sutra s početkom u 13:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi