Aguero jasno rekao šta misli o saradnji sa Messijem
Foto: EPA

Argentinac želi sunarodnjaka za saigrača

Aguero jasno rekao šta misli o saradnji sa Messijem

S. Grebović

Sve je izvjesnije kako će Sergio Aguero nakon deset godina u kojima je osvoji more trofeja napustiti redove Manchester Cityja.

Argentinac ove sezone muku muči sa povredama. Posljedni meč je odigrao 3. januara, još ove sezone još nije odigrao svih 90 minuta nekog meča.

Međutim Građani i bez njega melju sve pred sobom, a već neko vrijeme se špekuliše da će Pep Guardiola krenuti po novog napadača. Sve se češće spominje ime Harryja Kanea, a alternative su Romelu Lukaku i Lautaro Martinez.

U međuvremenu Aguero je gostovao u jednoj online emisiji koju je uživo pratilo preko 10 hiljada ljudi. U njoj se dotakao raznih tema poput svoje budućnosti, ali i toga sa kojim bi igračem volio dijeliti svlačionicu. Nije teško pogoditi ko je u pitanju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Što se tiče moje budućnosti tu sam gdje sam za sada. Ne operećujem se puno. Još uvijek ne znam gde ću igrati od juna kada mi istekne ugovor. Messi? Ko ne bi volio da igra sa Messijem?", riječi su Aguera koji je tako dodatno podgrijao vatru na medijske špekulacije o Leovoj budućnosti.

Top Komentari

eye of the tiger
znaci frajera pitali skim bi volio igrati i to je odmah vijest da ce mozda otici iz Barselone. Bolje su one gole kurve koje objavljujete nego ove gluposti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi