Sergio Aguero se propisno obrukao

Promašio penal

Sergio Aguero se propisno obrukao

E. Škorić

Manchester City i Chelsea igraju derbi 35. kola Premiershipa i domaćin vodi 1:0.

Manchester City ima priliku da osigura titulu ukoliko ostvari pobjedu. Za sada je na dobrom putu jer je golom Sterlinga poveo u 44. minuti.

Nedugo nakon toga, imao je domaćin zlatnu šansu da povisi na 2:0, ali se Sergio Aguero obrukao u želji da penal pretvori u pogodak.

Iskusnog Argentinca baš ne ide, a na ljeto će nakon dugo vremena napustiti Etihad.

Zanimljivo da je City prva ekipa koja je promašila četiri uzastopna penala u utakmicama još od Tottenhama u sezoni 1994/95.

Inače, City i Chelsea će igrati još jedan meč i to najvažniji u sezoni 29. maja u Istnabulu, kada je na programu finale Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li tada Thomas Tuchel nadmudriti Pepa Guardiolu...

OVDJE možete pogledati promašeni penal Argentinca.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Hebala ti panenka zenu, pa vodis sa golom prednosti i glumis frajera, sto nisi razvalio punom snagom i rijesio utakmicu. titulu osigurao vec.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti