Aguerova naredna destinacija klub koji tek treba da odigra prvi zvanični meč

The Sun najavljuje

Aguerova naredna destinacija klub koji tek treba da odigra prvi zvanični meč

A. Čaušević

Sergio Aguero je bez dileme već godinama među najboljim svjetskim napadačima. 

Aguero igra sjajno i ove sezone, a nedavno je postao stranac s najviše postignutih golova u engleskom Premiershipu. Svojim pogotkom je i sinoć donio pobjedu Građanima nad Sheffield Unitedom.

Iskusni Argentinac je član Manchester Cityja od 2011. godine, a njegova naredna destinacija bi mogao postati klub kojeg tek čekaju prve utakmice.

Naime, Aguera u svojim redovima želi Inter Miami, a prema pisanju The Suna odlični golgeter nema ništa protiv odlaska u novog člana MLS lige.

Vlasnik Inter Miamija je David Beckham. Klub sa Floride je već dogovorio angažovanje Davida Silve nakon što Špancu istekne ugovor s Manchester Cityjem.

Inače, u 2020. godini Inter Miami će igrati svoju prvu takmičarsku sezonu. Premijerni susret ovom timu će biti gostovanje ekipi Los Angeles FC 1. marta.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi