Pep Guardiola bi od ljeta mogao na novi posao!
Foto - EPA

PSG ga silno želi

Pep Guardiola bi od ljeta mogao na novi posao!

Midhat Šljivak

Pep Guardiola mogao bi napustiti klupu Manchester Cityja.

Građani ove sezone igraju mnogo slabije u odnosu na prethodne sezone i čini se kako je došlo polako i do zasićenja Pepa Guardiole.

Daily Express tvrdi kako bi katalonski stručnjak mogao već tokom ljeta napustiti klub, a kao njegova nova sredina spominje se francuski PSG.

Navodno, rukovodstvo pariškog kluba spremno je uložiti ogroman novac u dovođenje Guardiole i pokušat će ga angažovati umjesto Thomasa Tuchela.

Pepa ugovor sa Cityjem veže do 2021. godine. Ipak, činjenica je da se Guardiola do sada niti u jednom klubu nije zadržao duže od četiri godine i vrlo je moguće da bi on tokom ljeta mogao promijeniti sredinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

PSG se čini kao sasvim normalna opcija za Guardiolu, ali ni City ne odustaje i rukovodstvo ekipe sa Etihada ponudit će mu nastavak saradnje.

Guardiola je sa Građanima u protekle tri i po godine osvojio ukupno sedam trofeja, ali onaj najbitniji - Liga prvaka, za sada nije u vitrinama Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjo
idi u PSG pa potrosi jos milijardu eura i uz onakvu ekipu mozda konacno osvojis Ligu prvaka....
4 1
Mele
Dovedi Messija, pa mozda i osvojis, ha haaa...Nema Xavija, Inieste...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi