Ahmed Musa pravi neočekivan transfer u Tursku?

Želi ga Fenerbahče

Ahmed Musa pravi neočekivan transfer u Tursku?

Nigerijski reprezentativac Ahmed Musa bi do kraja ljetnog prelaznog roka mogao napraviti transfer koji su rijetki mogli očekivati.

Prema pisanju turskih medija, Musin naredni klub bi mogao biti Fenerbahče, koji već mjesecima traga za kvalitetnim ofanzivnim fudbalerom.

Musa je i dalje član Leicestera koji ga je prošle godine doveo za 19,5 miliona eura, ali na King Poweru nije ispunio ni djelić očekivanja koja su od njega imali u ovom klubu.

Sve je izglednije da će Ahmed Musa brzo napustiti Englesku, a hoće li njegov sljedeći klub biti Fenerbahče ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ahmed Musa je prije dolaska u Leicester s mnogo uspjeha nastupao za CSKA i holandski Venlo, a svoju karijeru je počeo u Kano Pillarsu iz Nigerije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi