24

Komentari (24)

Kiss
Momak obećava,lijepo igra stopera,vidi se da ima škole e sad crveni u četvrtak bezveze svakom se desi ali da zna igrat zna brate,vidim ga po meni u Bundesligi tamo bi baš bio pravi
Babajaga
Ovaj sportsport.ba ga gura kao da je Messi.. Zadnji dvije godine ga prodaju.. Decko je još gdje je i bio a zato vjerovatno postoji razlog i to dobar.. Vjerujem da je dobar ali ne za ovo sto ga sportsport ba predstavlja
ChiTown
Eto ss.ba ima utjecaj na transfer market u inostranstvu pa ga gura. Budi realan malo.
Malmi_Suomi
@Babajaga hajde ti RAZLIGU sa ovog portala i gledaj i pazi gdje će preći Brekalo ( jer po tvojim prethodnim komentarima to su tvoji) a ostavi ti na miru NAŠEG BH reprezentativca a i ko si ti da pišeš o čemu će pisati ovaj portal ss.ba?!
Sikter
Babajaga
Jesu ovo iz redakcije pa znaju šta sam pisao???? Šta sam pisao o Brekalo frajeru??? Sikter sikter
huba
E.Car
@Babajaga pa svi mogu da vide ko je šta pisao! Moraš podržavati momka jer je potencijal fakat, kad je Mamić prodavao razne panjeve po Italiji i Njemačkoj zašto ne bi ovog momka gurnuli.
Babajaga
Pa zanima me šta sam pisao o Brekalu? Zamisli da pored 2.000 korisnika i vise ti upamtiš tko je šta pisao??
kukuruz
Rosenberg ispade gospodin
saju701
Još kad bi imao boljeg agenta npr. Mamic bi ga utopio za 70 milliona eura sad pa sad al treba i to znat.
Babajaga
Hahahaha odlične partije pruža nema šta?
thekupus
U svakoj utakmici do sad za Bosnu je bio odličan, ne znam o čemu pričaš
celikze
sta ti hoces pa igra u prosjecnoj ekipi Mölmea izborili LP i sada bi trebao on u LP da sam drzi odbranu da bi Mölme prosao grupnu fazu…jarane u kojem ti svijetu zivis….momak je dobar sto je pokazao u duelima sa Francuskom bolji test mu nije trebao…
Ende
Uprati malo svedske medije i vidjeces da je na metu kritika u zadnje vrijeme zbog gresaka i crvenih kartona. Ovaj clanak ima za cilj da promovise misimovica i trenutne gadove iz saveza kako su nam oni "zavrsili" cudo od djeteta. Ali doci ce kraj i njihovom "zavrsavanju" .
Babuka1
Uopste nije bitno je li clanak promovise nekog, bitno je da je momak do sad svaku tekmu za repku odigrao kvalitetno. I to je jedina istina. Mlad je, pravit ce greske, crvene kartone i sve ostalo, ako se ovako nastavi razvijati imat cemo dobrog stopera u buducnosti.
JJRamzes
Stavio je mbappea u dzep dva puta a vrijedi 6mil dok ovaj vrijedi 200
Malmi_Suomi
@celikze prijatelju... ovaj dotični @Babajaga tek se prijavio na portal i naše BH igrače podcjenjuje a i ne raduje im se 110% nikako.
Njegov je Brekalo a ovdje je da laganini provocira .
Pozzz i ne loži se na dotičnog
Malmi_Suomi
Bravo @Babuka1 bravo za komentar
celikze
ma jok nepalim se ja na ove 1 kom i dosta….
celikze
buraz kritikuju zbog radi cega….pa dobar igrac hoce da napusti ligu a njima to nikako nije po volji….a swedjani su poznati rasisti i fasisti uvijek je tamo neko kriv….da igra za swedsku nista ne bih oni pisali
huba
Hvala za normalan komentar.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.