Nema brige ako Edin Džeko bude povrijeđen: Sjajni Anel Ahmedhodžić je opet pogodio

Sjajna sezona za njega

Nema brige ako Edin Džeko bude povrijeđen: Sjajni Anel Ahmedhodžić je opet pogodio

E. Oštraković

U toku je utakmica 45. kola Championshipa između Sheffield Uniteda i Prestona, a domaća ekipa ima prednost od 1:0.

Naravno Sheffield je bio apsolutni favorit na ovom susretu, a od nekoliko prilika koje su imali u prvom poluvremenu iskoristili su samo jednu.

Strijelac gola koji je postignut u 36. minuti bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić.

On je pogodio glavom nakon što mu je iz kornera asisitrao Doyle, a nakon prvog poluvremena rezultat je 1:0 za domaću ekipu.

Bio je to šesti gol za Ahmedhodžića u ovoj sezoni i zanimljivo je da niti jedan štoper nije postigao više golova njega u Championshipu.

Pitanje je da li će se to desiti u dresu Sheffield Uniteda obzirom da se klub nalazi u ogromnim finansijskim problemima.

Ipak, to neće smetati Ahmedhodžiću koji će sasvim sigurno na ljeto imati veliki broj ponuda od klubova iz Premiershipa.

Navodno je za njega zainteresovano nekoliko klubova iz Premier lige, a jedan od klubova koji je pokazao najviše interesa je Newcastle.

Top Komentari

FudbalskiZnalac
2 liga.. protiv slovačke se sve vidjelo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi