Osam minuta horora za Ahmedhodžića i njegov Sheffield United!

Aston Villa se igra sa njima

Osam minuta horora za Ahmedhodžića i njegov Sheffield United!

Esmer Oštraković

Utakmica 23. kola Premiershipa između Sheffield Uniteda i Aston Ville počela je nedavno, a pobjednik je već poznat.

Naime, nakon samo 20 minuta igre Aston Villa ima prednost od čak 3:0, a tome se malo ko mogao nadati prije početka utakmice.

Domaća ekipa se bori za opstanak i svaki bod im je neophodan, ali igrati ovako je zaista užasno za njih i njihove navijače.

Od prve minute na terenu je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić koji bi sigurno radije volio da danas nije na terenu.

Noćna mora krenula je u 12. minuti kada je McGinn iskoristio nesmotrenost odbrane domaće ekipe i postigao je gol za vodstvo Aston Ville.

Oglasi

Četiri minute kasnije bilo je 2:0. Ahmedhodžić nije uspio zaustaviti Watkinsa i gosti su slavili novi gol na ovoj utakmici.

Njegov gol pogledajte OVDJE.

Potpuni potom desio se u 20. minuti kada je prelijep gol postigao Bailey i tako je već sada riješio pitanje pobjednika.

Kada je riječ o postavama one izgledaju ovako.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sheffield: Foderingham, Bogle, Holgate, Ahmedhodžić, Trusty, Norrington-Davies, Brereton Diaz, Brooks, Vini Soiza, McAtee, Osula

Aston Villa: Martinez, Moreno, Lenglet, Diego Carlos, Konsa, Bailey, McGinn, Tielemans, Douglas Luiz, Kamara, Watkins

Top Komentari

FudbalskiGenije
Ahmedhodzic prevara od igraca, za 3 gola sam kriv
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti