Ajaxove zvijezde odlaze, samo jedan je objavio da ostaje i naravno oduševio navijače

Tagliafico i naredne sezone u Amsterdamu

Ajaxove zvijezde odlaze, samo jedan je objavio da ostaje i naravno oduševio navijače

Edmir Škorić

Mnogi igrači će napustiti Ajax nakon senzacionalne sezone, no ima i onih koji planiraju ostati.

De Jong je već dogovorio s Barcelonom, De Ligt sigurno odlazi, vjerovatno i Ziyech, moguće i Tadić i Neres, kao i Van de Beek... Svi maestralni Ajaxovi igrači spremni su za transfere ovog ljeta, no uvijek ima izuzetaka.

Nicolas Tagliafico, 26-godišnji lijevi bek Ajaxa, na svom je profilu objavio kako će i naredne sezone nositi dres holandskog viceprvaka.

Ajax se bori za titulu u Holandiji, igrat će i finale Kupa, a u sezoni iz snova sve je bliže i finalu Lige prvaka, pošto je s 1:0 slavio u Londonu protiv Tottenhama u prvom susretu polufinala.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Tagliafico smatra da je neophodan Ajaxu i naredne sezone, mada je svjestan da će mnogi njegovi saigrači krenuti put najvećih klubova svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi