Ajdin Hasić opet napustio Bešiktaš, igrat će u drugoj ligi!

Sve dogovoreno

Ajdin Hasić opet napustio Bešiktaš, igrat će u drugoj ligi!

A. Čaušević

Po drugi put Ajdin Hasić napusta Bešiktaš, te ponovo odlazi na posudbu.

Iza Hasića je godina koju je proveo uglavnom van terena. Iako je dobro krenuo, teško se povrijedio na susretu mlade reprezentacije BiH te je pauzirao nekoliko mjeseci.

Talentovani veznjak se uspješno vratio treninzima, a u Bešiktašu su odlučili da proljetni dio provede na posudbi.

Turski mediji izvještavaju da je Hasić posuđen drugoligašu Umraniyesporu gdje je već igrao prije dvije godine.

Iz lidera druge turske lige su prije nekoliko dana saopštili da žele Hasića na posudbu kako bi se plasirali u elitu.

"Dali smo Bešiktašu ponudu za posudbu Hasića i naši pregovori se nastavljaju. Nadamo se da ćemo ponovo moći računati na njega", kazao je tada Tarik Aksar, prvi čovjek kluba.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Danas iz Turske stižu vijesti da je posao završen te da Hasića čeka nova posudba, a na kraju sezone će se opet vratiti u Bešiktaš.

Inače, ovaj 20-godišnjak s Bešiktašom ima ugovor do 2024. godine te ukoliko se vrati u formu u sljedećoj sezoni bi trebao biti jedan od nositelja velikana iz Istanbula.

Top Komentari

Mi_Ro
Bolje mu je otici u drugu ligu i igrati konstantno nakon teske povrede nego sjediti na klupi u Besiktasu i stagnirati. Jer nakon povrede ako ne bude imao kontinuitet igranja moze se sa fudbalom pozdraviti...po mom misljenju pametan potez.....sretno Ajdine
15 0
SeoRusilac
3 koraka nazad
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi