Ajdin Hasić bi mogao igrati u Ligi prvaka

Bešiktaš je za sada u kvalifikacijama

Ajdin Hasić bi mogao igrati u Ligi prvaka

M. Šljivak

Tursko prvenstvo stiglo je do kraja.

Bašakšehir je već ranije osigurao naslov prvaka i predstavljat će Tursku u grupnoj fazi Lige prvaka, a pored Edina Višće u Ligi prvaka bismo mogli gledati i Ajdina Hasića.

Bešiktaš je sezonu završio pobjedom protiv Genčlerbirligija (0:3) i osvojio je treće mjesto na tabeli, a ispred njih je pored Bašakšehira i Trabzonspor.

Međutim, Trabzonspor je od strane Evropske fudbalske federacije (UEFA) dobio zabranu nastupa u evropskim takmičenjima. To znači da Bešiktaš ide u kvalifikacije za Ligu prvaka, ali na to će još morati da sačekaju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Traboznspor je uputio žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS). Sada se čeka konačna odluka o njihovom nastupu i ona bi trebala biti donijeta veoma brzo.

Do tada je Bešiktaš u Ligi prvaka. S obzirom na to da se u ovaj tim vraća mladi bh. veznjak Ajdin Hasić, još jedan fudbaler iz BiH bi mogao igrati u Ligi prvaka, što svakako bila velika stvar.

Top Komentari

Penderinos
Igro' bi ligu prvaka isto koliko i Fanimo
1 3
haris1000
Jeste naporni sa ovim malim više, ok talenat je i super ima stotine naših igrača.lojima mjesecima ne napišete ni riječ a o ovome svaki dan po nešto baš bezvete
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi