Čini se da ovaj klub mnogo voli bh. fudbalere: Sada je glavna meta Ajdin Hasić
Foto: Twitter

Žele ga u svojim redovima

Čini se da ovaj klub mnogo voli bh. fudbalere: Sada je glavna meta Ajdin Hasić

Eldar Ganibegović

Goztepe je prethodne sezone bio jedno od negativnijih iznenađenja turske lige i nakon pet godina provedenih u elitnom rangu ispali su u drugu ligu.

Dok momčad iz Izmira, u kojoj će danski poduzetnik Rasmus Ankersen preuzeti 70 posto dionica, cilja na ekspresan povratak u Superligu, okomila se na mladu zvijezdu Besiktasa Ajdina Hasića, pišu turski mediji.

Saznaje se da je 20-godišnji fudbaler, koji je u drugom dijelu prošle sezone nosio dres Umraniyespora znatno napredovao na toj posudbi te se smatra da bi bio odlično pojačanje za Goztepe.

Hasić je prethodne sezone odigrao osam utakmica u drugom rangu turskog fudbala i postigao jedan gol. 

Ugovor za Bešiktaš veže ga do ljeta 2024. godine pa bi vrlo vjerovatno u Goztepe otišao na posudbu.

Podsjetimo, Goztepe je klub u kojem smo u posljednje vrijeme često gledali igrače s bh. papirima.

Trenutno su članovi ovog kluba Marko Mihojević i Dino Arslanagić, a donedavno su tu bili i Kenan Pirić (otišao u kiparski AEK), te Dženan Bureković (slobodan igrač). 

Top Komentari

King_Kenny
...ovog do 25.godine mozemo ocekivati u BH Premier ligi...
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi