Pirić raskida ugovor s Goztepeom, od sutra u novom klubu
Foto: T. Hebib

Igrat će Ligu prvaka

Pirić raskida ugovor s Goztepeom, od sutra u novom klubu · Saznajemo

E. Ganibegović

Bh. golman Kenan Pirić od sutra će imati novi klub. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine danas se nalazi u Turskoj zajedno sa svojim menadžerom gdje finalizira raskid ugovora s Goztepeom za koji je nastupao 15 puta u prethodnoj polusezoni nakon što je stigao iz grčkog Atromitosa.

Podsjetimo, Goztepe je ispao u niži rang takmičenja, te će stoga naš golman napraviti novi korak u karijeri.

Kako saznajemo, sutra će potpisati s novim klubom s kojim će se boriti za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka ove sezone krenuvši od drugog pretkola, što je sigurno korak naprijed u karijeri. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bit će to šesta zemlja u kojoj će Pirić nastupati, nakon što je igrao za Goztepe u Turskoj, Atromitos u Grčkoj, Maribor u Sloveniji, Gent u Belgiji, te Zrinjski, Slobodu i Gradinu u Bosni i Hercegovini.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine Pirić je upisao ukupno šest nastupa, a posljednji put je bio u kadru u novembru 2021. godine na kada smo dočekali Finsku i Ukrajinu. 

Top Komentari

senad222
Majko mila pa nikad kraja glupostima...toliko toga ispisanog i onog najbitnijeg nema.....ime tog nekog novog kluba...dali ima barem jedan iole profesionalni " novinar"
17 0
MSOZ101
Ide u klub u kojem pogodite šta, neće braniti. Husarin pulen uspješan golman kao i "menađer" mu.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi