Ajdin Hasić na sastanku sa rukovodstvom Bešiktaša
Foto - Besiktas

Donijet će zajedničku odluku

Ajdin Hasić na sastanku sa rukovodstvom Bešiktaša

M. Šljivak

Mladi bh. fudbaler Ajdin Hasić (19) konstantno se povezuje sa odlaskom iz Bešiktaša.

Hasić je dobro koristio minutažu. Zabio je dva bitna gola, ali trener Sergen Yalcin mnogo više vjeruje starijim i iskusnijim igračima.

Tako je za derbi protiv Galatasaraya (2:0) odlučio u ekipu vratiti Adema Ljajića, a mjesto je zbog ograničenog broja stranaca izgubio Hasić.

O Hasiću se često govori u Turskoj. Često se spominje eventualna posudba, a o njemu je večeras govorio i potpredsjednik kluba Emre Kocadag.

Sa bh. fudbalerom je najavio sastanak u narednim danima.

"Naše rukovodstvo radi odličan posao. Sad pokušavamo riješiti problem viška stranaca. Pokušavamo se riješiti nekih igrača", rekao je Kocadag i zatim je dodao:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Hasić radi veoma dobro ove godine. Sa njim ćemo imati sastanak i donijet ćemo odluku hoće li ići na posudbu ili će ostati u klubu", poručio je potpredsjednik Bešiktaša.

Hasić je ove sezone zabio dva gola, a u proteklom periodu se povezivao sa Goztepeom, Antalyasporom i Genkom.

Top Komentari

Zoilomas
Bili bi manglupi da ga puste
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti