Hasić ipak ostaje u eliti? "Da, istina je da ga želimo"

Rizespor pokušava da posudi bh. nogometaša

Hasić ipak ostaje u eliti? "Da, istina je da ga želimo"

E. Škorić

Bešiktaš je odlučio da pošalje Ajdina Hasića na novu posudbu, ali još nije poznato gdje.

Hasić je izuzetno talentovan i ove je sezone već postigao dva sjajna gola kao rezervista. Uvjerio je klub da je budućnost, ali u Bešikštašu ipak smatraju da je za njega najbolje da se kali u nekom od "manjih" timova, u kojem bi dobijao punu minutažu.

Iako se činilo da je gotov dogovor sa turskim drugoligašem Umraniyesporom, ne isključuje se mogućnost da Hasić zadrži status igrača Super lige.

Naime, iz turskog Rizespora, člana Super lige, priznali su da pokušavaju da dovedu mladog bh. reprezentativca na posudbu i učinit će sve da ispred Umraniyespora dobiju prava na igrača do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bešiktaš će svejedno tražiti određeni broj utakmica koje Hasić mora da odigra u klubu u kojem bude posuđen, tako da će, gdje god ode, ovaj talentovani veznjak dobijati prostor za igru i za dodatni napredak.

Top Komentari

AndreWilliams
Mogu samo da ga dovedu na posudbu, a nikako da posude, dok ga ne otkupe :)
1 0
nije.suplja
Eliti? Turska je bas elita
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi