11

Komentari (11)

PRIx
Nek puknu dušmani Ajdine samo napred ovi što pišu svašta neznaju od guzice do nosa Ima nas koji znamo šta si sve prošao i koliko vrijediš
SeoRusilac
Bježite iz Turske, smeće liga
TesanjskiBrnjo
Propo ko jaja kroz poderane gace
damir83
Kakva 2 turska nigdje ne idi
jc999
Joško Gvardiol, jedan od najboljih igrača Leipziga sa svojih 19 godina i jedan od najtalentiranijih u Bundesligi, a ti se Ajdine sine igraj po drugoj Turskoj ligi... Slušaj ti babu, ipak ti je on otac... ?
Comandini
Zinula guzica i sad slusaj Zubana nek te voda po zabitima. Sl. klub Konyaspor 100%.
nije.suplja
To su nasa posla.. bas iduca konyaspor eventualno karabukspor
soccero
Šteta što je poletio za novcem umjesto da je ostao u Dinamu. Ko zna koji bi mu domet bio
Krosteutegurovic
Pa svi igrači idu za novcem, a momak je imao problema sa povredama tako da ga je to malo unazadilo a ne što je poletio sa parama, možda bi mu se isto desilo da je ostao i u Dinamu, to niko nezna,.
makelele
tako je, glupa bosanska debilna glava, nalazis se u jednom od najboljih juniorskih klubova europe (dinamo je uz ajaxa i benficu proizveo najkvalitetnije igrace u europi, unazad 20 godina) i ti debilcina glupa ides u tursku ligu, u jedan besiktas, koji nije dao nijednog talenta u povijesti kluba hahahah aplauz za glupog oca, koji je sinu zbog jednog miliona, izbio mozda 20 miliona iz dzepa koje bi zaradio kroz sljedecu deceniju, ovako slijedi druga turska liga, pa slijedi prelazak u prvu ligu ffederacije BiH... STETA
Milfhunter
Ni prvi ni zadnji koji je poletio iz Dinama za parama, a zajedničko im je svima da su igrački propali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.