Hasić: Ovo je ispunjenje mog dječačkog sna i razlog zašto sam počeo trenirati fudbal

Nada se debiju za A selekciju

Hasić: Ovo je ispunjenje mog dječačkog sna i razlog zašto sam počeo trenirati fudbal

Endin Čaušević

Reprezentativci BiH okupili su se jučer uoči utakmica koje naš tim očekuju u narednim danima.

Zmajevi prvo igraju na Koševu prijateljski susret protiv Irana, a onda nas u okviru Lige nacija očekuju dva izuzetno teška duela protiv Italije i Nizozemske.

Naš tim je itekako oslabljen neigranjem nekoliko igrača, a Dušan Bajević bio je primoran da uputu i naknadne pozive. Poziv u prvi tim dobio je i Ajdin Hasić koji je velika nada bh. fudbala.

Veznjak Bešiktaša je itekako motivisan da na terenu dokaže da zaslužuje da igra za prvi tim naše reprezentacije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Prije svega ovo je ispunjenje mog dječačkog sna i ono zbog čega sam počeo da treniram fudbal i sretan sam što sam ovdje. Svakako da se nadam da ću dobiti priliku u ovim utakmicama i imam pravo da se nadam", poručio je Hasić.

Top Komentari

Jasko cologne
Svi se vi radujete pozivu u repku jer znate da vam cijena raste i očekujete bolji aranžman i kad to ostvarite vise se ne odazivati na pozive
0 17
KallDrogo
Ovaj mali je opasan majstor
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti