Ajla Alimanović nastavila program na Instagramu: "Realno je da ćemo biti najbolji na Balkanu..."

Direktorica FK Sarajevo izazvala nove reakcije navijača

Ajla Alimanović nastavila program na Instagramu: "Realno je da ćemo biti najbolji na Balkanu..."

H. Zilić

FK Sarajevo je nedavno imenovao Mirzu Varešanovića na mjesto novog trenera kluba, a direktorica tima sa Koševa Ajla Alimanović ponovo je došla u centar pažnje objavom na svom Instagram profilu za vrijeme finala Svjetskog prvenstva.

Direktorica FK Sarajevo je finalni susret između Argentine i Francuske pratila u društvu Zdravka i Zorana Mamića.

Fotografiju je objavila na pomenutom Instagram profilu uz zanimljiv opis.

"Finale s dobrom ekipom. Kaže Zdravko da je realno što sam rekla da ćemo biti najbolji na Balkanu, ali na zapadnom", napisala je Alimanović što je odmah izazvalo lavinu reakcija.

FK Sarajevo iza sebe ima veoma lošu jesen. Ove zime nas očekuje dosta promjena, posebno u igračkom kadru.

Oglasi

Navijači su nezadovoljni rezultatima pa ova izjava direktorice Alimanović neće baš dobro doći navijačima Bordo tima, jer je slično Alimanovič izjavila i prije godinu dana, nakon čega je Bordo tim bilježio veoma loše rezultate. Kao da pomenuta direktorica na neki način i provocira pristalice Bordo tima.

Zanimljivo je da su i Mamići i Ajla Alimanović u sukobu s navijačima, ali na svemu ostalom će morati još mnogo poraditi.

Ajla Alimanović se nedavno obratila medijima i na press konferenciji.

“Sarajevo je klub koji ima najviše transfera u BiH. Imali smo trasnfere u Ligu peticu, MLS...Kroz investitore nam se otvaraju mnoga vrata, a kroz transfere dobijam novce kako bi bili stabilniji. Na nama je sada kao menadžmentu kao i struci jeste da napravimo pametan balans između očekivanja investitora i toga šta mi ustvari možemo napraviti“, rekla je Alimanović između ostalog na pomenutoj press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da Bordo tima očekuje veoma zanimljiva zima, a direktorica tima sa Koševa je rekla također da klub neće za sada zapošljavati sportskog direktora čije je mjesto upražnjeno odlaskom Emira Hadžića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosaaa1946
Veći smo cirkus mi koji joj puštamo da se ovako igra sa klubom.
7 1
rabodimis
Ne treba sportski direktor, naucila je ona sve do sad.. Mozda nije znala nista tek kad je dosla, prije po godine al zato sad sve zna.. Ljudi zivot provedu u sportu, ko Varesanovic i njegov SS, pa opet ne znaju al ova je talent talenata.. Najpametnija na svijetu.. Nema veze sto je sa osudjenim ljudima u drustvu, to je sad moderno, spoj Istoka i Zapada.. Alal vera, pravi cirkus, sta rec drugo..
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi