31

Komentari (31)

rodjak
Ajla se uzivila u funkciju direktorice ,sjela u udobnu i dobro placenu fotelju ta nije luda da napusta lagodan zivot.Pricajte vi sta god hocete Ajlae to nije briga ona svoj poso .Cak je prozivala Horde da izadju joj na megdan i niko se nije pojavio.Idi bona heklaj nesto okleN tebe u fudbalu ,vjeruem da ona ne zna da objasni tacno ni kad se svira offside .
Dragon
Trebao je Rogica uvesti za penale.Covjek je doktorski iste branio u Hrvstskoj.Glupa odluka promjeniti golmana u ovoj utakmici.
Culer
Nije Ajla jučer igrala. Nije Ajli letila lopta 30m, a niko da ju nabije. Što niko igrače ne proziva?
Dragon
Mehmed Janjos Cala za sefa!!!!Najbolji trener Sarajeva svih vremena uz Husrefa.Mirvicu reaguj.
BordoBijeli
Upravu si brate.Cala je odlican trener,zna motivisati i podignuti ekipu a prije svega dobar covjek i istinski zaljubljenik u Sarajevo i takav covjek treba biti u klubu.
Odlazi americko hransicki hostopleru i povedi ovu tuku
Metalac
Nadam se da nije.Dudič kriv za ovo sramotno izdanje i ispadanje.
Metalac
Nadam se da nije.Dudič kriv za ovo sramotno izdanje i ispadanje.
user1684708532
Ajla kozo be be beee
user1676377964
Pa ne može ga Ajla zabiti? Šta rade skupa pojačanja Penaranda i Viveros? Zašto se otpusti bacač lopte Tarik Ramić? I hiljade drugih pitanja pa tek onda staviti na dnevni red odgovornost naše lijepe direktorice!!!
daske06
Pa majmune ona je postavila trenera ili bolje reči glumca da trenira Sarajevo. Nema dodira sa navijačima, sve kapitalni jnteres da sebi marku u džep ubaci. Gdje je respect? Gdje je 11+1?
user1676377964
Ma daj zna se da Mirza naručuje igrače a Mirva kupuje, biće to dobro samo da se malo uigramo, neće nam Željo više petice davati, vidjećeš
daske06
Nadam se aBd, ono jučer što sam gledao je bijeda i sramota. Sudaraju se od loptu.
user1676377964
Ma mora biti bolje, ne može gore nikako, ovi imaju jednog igrača i on nas uništi. Željo kuće sa je... Rustemom i Biberom razvali Minsk. Mora ovo bolje biti
papagaj
Ajla ostani moli te tvoj JUG
user1665497457
Navijači kada budu imali vlasništvo, neka dijele ostavke !
Ecosport
Carmagle
Zar nije dosta vise tekstova o ovim levatima
enko
Dudic je za ovog varesanovica anceloti samo sto covjek nije imao srece.bilo je igre ali svi ste vidheli da nije bilo srece u realizaciji.garantujem da bi dudic sa ovim sadtavom dao 3 komada sinoc ovoj prosjecnoj ekipi kojoj treba cestitati na pobjedi jer su se vise zalagali i borili za nju.za evropu treba vise zelje,hrabrosti,herca i pojedene trave.bice bolje grugi put ali steta jer sarajevo ima igrace navijace ,uslove ali ajla prihvati se drugog posla npr .prodaji u fan sopu a mirzu povedi da ti bude model.
user1582456981
Jes vala imas pravo u fan shop sto bi nas narod rekao kako je glavan Mirza prodali bi sve
user1582456981
Jes vala imas pravo u fan shop sto bi nas narod rekao kako je glavan Mirza prodali bi sve
bk123
Obećanje ludom radovanje
vuckobih
Od ispadanja jedino više boli navijanje 20k simpatizera sa hordama bi to bila druga priča.
user1678173236
Cega 20k?Nema vas 5k
Jesi ti gledao jučer utakmic? Zapad i istok doslovno prepuni bili,nije se moglo sjesti,samo je sjever pazan bio.Dvije grbavice u jednoj utakmici ćao
Malac
Spreco
Teško da se ona može sjetit u čijem je krevetu šta sve obećavala, ne napadajte ovu vrijednu ženicu. Sa svima za funkciju, funkciju ni za šta!
elvir_86
Nije luda da dadne otkaz.
anelahmedhodza
Nikad za nikad ni ona ni Mirza dati ostavku neće, pa taman izgubili svaku tekmu do kraja.
user1582456981
Nece izgubit sve tekme ima kup pa neki trecoligas ce stradat upsss Celik je zezno stvar prosle sezone imate srece sad je Celik u federalki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.