15

Komentari (15)

Mirsad1705
Kad novinari presipaju iz šupljeg u prazno! Ili daj konkretne odgovore ili odloži ovakve članke dok ih ne dobiješ!
rodjak
onaj celo sportski direktor vas je uzimo lopatom,to znam
Zaccheroni
user1647010875
Postena AJLA, A ONA U RASPALOM ZOIU UZIMALA 5000 ZA VODJENJE STRANICE. LOPOVLUCI
Zaccheroni
Nek ona uzima koliko hoce,..5000-10 000...pa ce i Sarajevo doci na grane sadasnjeg Zelje. Hrabro od nje
tale
nek dogovri s nekim privatnikom tu cijenu, ako to uspije onda joj svaka cast
epson
ODMOTAVA SE KLUPKOOOOO
Ecosport
Lupila treba ono što je čula iz medija, nagađanja. Ne kažem da nije u pravu, ali treba biti jako oprezan sa takvim izjavama jer te neko može lako tužiti za klevetu ukoliko nemaš dokaze. Malo se zaletila.
Santi
Nije navedeno ko je to radio, ovo je sve rekla-kazala. Populisticka izjava, izadji i reci ko i iznesi dokaze. Ili pozovi inspekciju u klub neka uradi svoje i vidi se ko je kriv.
StarMoVe
Naša surova stvarnost da se tako odnosi prema Velikom Timu ponosu Sarajeva. Malo je reć bilo šta sem, ne dajte se Sarajlije. Forzza
plemic
toliko o ljubavi prema voljenom klubu.
Ajax11
Trpali u svoje dzepove a igračima kasnila plata po 4-5 mjeseci…
Brazuka
enko
Brazuka prcić.
Ajax11
Svi oni bivši koje ste sada pitali i nisu vam zelili dati komentar, su upravu ti….i budala zna ko je šta tu radio i prosipao novac dok onaj iz Vijatnama nije digao ruke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.