Javila se Alimanović: "Ne znam kako je moguće da se stvori takva lažna vijest"
FK Sarajevo ne seli iz Titove 38/b.

Direktorica FK Sarajevo

Javila se Alimanović: "Ne znam kako je moguće da se stvori takva lažna vijest"

E. Ganibegović

Ajla Alimanović, direktorica FK Sarajevo, rasplamsala je maštu navijača tima s Koševa posljednjim Instagram storyjem, no sada je izjavom spustila loptu na zemlju.

Navijači FK Sarajevo zabrinuli su se nakon posljednjeg storyja direktorice bordo kluba, Ajle Alimanović.

Alimanović je objavila fotografiju iz Trening kampa FK Sarajevo u Butmiru uz opis: "Pogled iz nove kancelarije." 

Njena objava izazvala je mnogo pažnje i reakcija, a navijači Sarajeva s pravom su se zabrinuli i zapitali da li to znači da se klub nakon 1949. godine seli iz Titove 38/b.

Sada se javila i sama direktorica i u izjavi spustila loptu na zemlju, te objasnila da se radi samo o proširivanju kapaciteta, odnosno da se radi samo o dodatnim kancelarijama. 

Oglasi

"Ne prebacujemo sjedište kluba u trening kamp i ne znam kako je moguće da se stvori takva lažna vijest. U trening kampu smo napravili dodatne kancelarije i salu za sastanke kako bi se ubrzali radni procesi i kako bi se interni sastanci mogli održavati i na toj lokaciji", kazala je Alimanović za SportSport.ba. 

Ovo su svakako dobre vijesti za navijače Sarajeva, s obzirom na to da je klub u Titovoj 38/b već 74 godine i selidbom bi bila zapečačena jedna historijska epoha sarajevskog velikana.

Podsjetimo, danas smo bili i na Koševu gdje je naš fotoreporter zabilježio kako teku radovi i ipak ima nade da će Sarajevo neku utakmicu do kraja sezone i odigrati na svom stadionu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Narednu utakmicu Sarajevo igra predstojećeg vikenda na gostovanju kod Slobode, dok je naredni domaći meć sljedeće sedmice protiv dobojske Sloge. Vidjet ćemo gdje će bordo tim biti domaćin. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
E cuj ne znas.. Od tipova poput tebe, mirvica, celave ublehe, mirze... Moze se svasta ocekivat, vec ste nam priustili najgore momente u istoriji.. Mislis da strah navijaca nije opravdan ? Il se ovo cudis samo radi reda. Odlazi iz FK Sarajeva uhlje*ljena instagramuso !!
0 0
Treba bit pametan pa prestat čitat izjave i novosti koje daju vladajući čelnici kluba, ovo sve il neko namjerno zakuhava ili je rasulo pravo sad šta je boga pitaj.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi