6

Komentari (6)

rabodimis
E cuj ne znas.. Od tipova poput tebe, mirvica, celave ublehe, mirze... Moze se svasta ocekivat, vec ste nam priustili najgore momente u istoriji.. Mislis da strah navijaca nije opravdan ? Il se ovo cudis samo radi reda. Odlazi iz FK Sarajeva uhlje*ljena instagramuso !!
nakopitam
Seljacino dodji u Šeher pa se javi. PODRSKA AJLI
rabodimis
@nakopitam E cuj dodji.. ta ti je dobra, opasno zvuci, ko ti se smijes pojavit u realnom svijetu.. XD Nego de ti meni reci kakva *****a od covjeka trebas bit da sam sebi stavljas lajkove na jbnom ss.ba ??? Koliko jadan trebas bit za to ? I fol ti glumis nesto opasno ??? Hahahahahahahaha.. Sta ces ti jado davat Ajli podrsku moze te ta instagramusa prebit jednom rukom..
Treba bit pametan pa prestat čitat izjave i novosti koje daju vladajući čelnici kluba, ovo sve il neko namjerno zakuhava ili je rasulo pravo sad šta je boga pitaj.
user1678193389
Neznam šta je rekla i o čemu je članak samo znam da bi ovu ajlu mogo žicat dosutra Joj
MSOZ101
Budala ne može iznenaditi, a kao što smo već od ranije upoznati ti si Ajla obična budaletina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti