Ako ga Newcastle otpusti, Benitez neće dugo biti bez posla
Rafa Benitez nije u najboljim odnosima sa vlasnikom Newcastlea Mikeom Ashleyjem, pa ostaje da se vidi do kada će trajati njihova saradnja

Već ima jednu ponudu

Ako ga Newcastle otpusti, Benitez neće dugo biti bez posla

Španski stručnjak Rafael Benitez ove sezone bilježi katastrofalne rezultate sa Newcastleom, koji bi mu brzo mogao uručiti otkaz.

Svrake nakon deset odigranih kola zauzimaju pretposljednje, 19. mjesto na tabeli sa samo tri boda i bez ijedne pobjede, pa je realno očekivati da se Španac ne zadrži još predugo na klupi ovog tima.

Kako pišu španski i britanski mediji, Benitez već ima jednu ponudu za nastavak trenerske karijere i to iz Kine.

Shanghai SIPG je spreman ponuditi Benitezu ugovor po kojem bi zarađivao čak 11 miliona eura godišnje, što je mnogo više nego što sada ima u Newcastleu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rafa Benitez nije u najboljim odnosima sa vlasnikom Newcastlea Mikeom Ashleyjem, pa ostaje da se vidi do kada će trajati njihova saradnja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi